Reglementen

====================

Reglement Werkbeurten (Algemeen werk) – PDF

Huishoudelijk reglement Tuinpark Ons Lustoord – PDF

Statuten en reglementen Bond van Volkstuinders – BVV 2017-08-16

Bouwreglement Bond van Volkstuinders – PDF

====================

SSSSSSSSST
Zoals bekend is het alleen op vastgestelde tijden toegestaan om in de openlucht gebruik te maken van geluid voortbrengende apparaten. Hierbij doelen we vooral op aggregaten, motormaaiers etc. Deze mogen worden bediend op: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 17-19 uur en op woensdag en zaterdag van 10-17 uur. Op zondag is het gebruik van geluid voortbrengende apparaten niet toegestaan.
Veel tuinders op Ons Lustoord komen o.a. voor rust. Luisteren naar muziek, karaoke e.d. van je buren is vaak geen pretje. Gelukkig hebben we op de tuin een prima plek waar wél een (muzikaal) feestje gevierd kan worden: het Clubhuis. Wij ontvangen in overleg ook graag verjaardagen en andere partijen.

Uitgelicht

====================

Even opfrissen: op het park is gebruik van gemotoriseerde voertuigen niet toegestaan. Voor fietsen, fatbikes en elektrische scootmobielen is de maximale snelheid 5 km/uur. Ben je om medische redenen niet of niet goed in staat om fietsend of lopend op het tuinpark te bewegen, dan kun je via het bestuur een ontheffing voor je voertuig aanvragen. (De tractor en andere voertuigen van het park zelf beschikken al over zo’n ontheffing.)